Przystawki zimne
Carpaccio z polędwicy wołowej z rukolą i parmezanem 35,00
Carpaccio ze świeżego tuńczyka z czerwonym pieprzem i rukolą 38,00
Tatar ze świeżego tuńczyka na emulsji paprykowej 38,00
Cienko krojona cielęcina z sosem tuńczykowym i karczochami 38,00
Szynka parmeńska 22,00
Carpaccio z buraczka z kozim serem 23,00
Przystawki ciepłe
Krewetki w oliwie z oliwek z czosnkiem, peperoncino i świeżymi ziołami  38,00
Grillowane kalmary z miksem sałat 25,00
Kacze foie gras z pieczoną gruszką, sosem maderowo-truflowym i tostem z pszennego pieczywa 60g/ 60,0010g/ 80,00
Sałaty
Sałata rucola z pomidorkami cherry i pieczarkami balsamicznymi z parmezanem 18,00
Sałata rucola ze smażonym tuńczykiem w sezamie 38,00
Krewetki smażone na oliwie czosnkowej podane na sałacie mieszanej 40,00
Kompozycja sałat z polędwicą wołową, parmezanem i sosem tuńczykowym 30,00
Kompozycja sałat z tuńczykiem i gotowanym jajkiem 22,00
Ryby
Stek ze świeżego tuńczyka z sosem oliwkowo-kaparowym w pomidorach 60,00
Świeża dorada z grilla 48,00
Dorada pieczona w soli morskiej 60,00
Krewetki w sosie homarowym 52,00
Świeża sola z grilla 25,00/ 100g
Świeży turbot 18,00/ 100g
Mięsa
Eskalopki cielęce z szynką parmeńską i szałwią sos b. wino z warzywami gotowanymi i purre ziemniaczanym z aromatem trufla 52,00
Eskalopki cielęce smażone na maśle z rozmarynem 38,00
Pierś z kaczki z kapustą czerwoną, kluseczkami ziemniaczanymi i sosem maderowym 50,00
Plastry wolno pieczonej polędwicy wieprzowej z maślanymi pieczarkami, glazurowanym burakiem i mini kopytkami 40,00
Mięsa
Comber z nowozelandzkiej jagnięciny na blanszowanym szpinaku i pieczonych ziemniakach 110,00
 Comber jagnięcy na risotto truflowym 125,00
 Stek z polędwicy wołowej z grillowanymi warzywami 150g /65,00  200g /78,00
Makarony  (penne, tagliatelle, spaghetti, capellini i parpadelle)
Spaghetti z czosnkiem, peperoncino, ziołami w oliwie z oliwek 18,00 2/3 porcji 13,00
Spaghetti z krewetkami w sosie ze świeżych pomidorów 35,00 2/3 porcji 27,00
Makarony Ravioli  (własnego wyrobu)
Tagliatelle z polędwicą wołową i aromatem truflowym 38,00
Ravioli z jagnięciną i jabłkami 28,00
Ravioli z homarem i sosem ze skorupiaków 50,00
Ravioli z cielęciną w oliwie z oliwek z warzywami 28,00
Pizza
Pizza z szynką parmeńską i rukolą 27,00
Pizza ze szpinakiem, czosnkiem i grillowanym boczkiem 26,00
Pizza wegetariańska 22,00
Pizza z salami 24,00
Homarium
Świeży homar 330,00
Sałatka do homara 17,00
Makaron do homara 21,00
Ostryga na lodzie 14,00
Zupy
Krem pomidorowy z mozzarellą i bazylią 13,00
Zupa cebulowa 12,00
Desery
Mus truskawkowy z panna cottą 16,00
Waniliowe creme brulee 15,00
Tiramisu 15,00
Lody waniliowe z owocami na ciepło i bitą śmietaną 15,00
Zabaglione na winie marsala 15,00

Restauracja:

tel
tel./fax +48 61 852 87 45
tel. kom. 607 700 150

Trattoria:
tel
tel. (61) 842 76 22